Sunday, March 21, 2010

Sunday,21 March 2010....Yang Dinantikan Telah Tiba.......

Assalamualaikum... Akhirnya..... wujud gak blog i... tapi yang ni tak siap 100% lagi tau,baru je create...yela,hari-hari busy jer ngan kerja.. tak sempat nak curi masa untuk create blog... balik keje,dah letih.. so tak de maknenye nk menghadap laptop ni..huhuhuh... sebelum ni ada yang tanye i,"Tiar,u tak ada blog ke?'... ramai juga yang suggest i untuk segera buat blog.. penting untuk kerjaya i... Betul juga tu... thanks to all yang suggest ye... :-) Insyaallah.. lepas ni i akan cuba curi masa untuk update blog i selalu... ok lah... setakat ni je dulu buat masa ni,profile tak complete lagi,so tak boleh membebel panjang-panjang...hehehhe... jumpa lagi lain kali yerr...

10 comments:

  1. i likeee..

    ko mmg wajib ler wat blog

    ReplyDelete
  2. welcome to blog...btol2 mmg patutnye ade blog..zaman skrg ni kan zaman online..aku pun dh mula ade blog...♥

    ReplyDelete
  3. yeaaa finally you dah ader blog abihla kecoh sume budak2 yg penah u make up and ada blog mcm i ..its me Sha ..yg kawin kat mantin ..tak ingat sabar jer laa ...ok selamat berblog ..!!!!welcome to the club!!!

    ReplyDelete
  4. wcome to d club tiar..senang pasni i nak rekemen..sila tgk hasil kerja u di blog..wuhuu...congrats tiar..semoga rezeki u bertambah murah..

    psstt--jgn lupa letak ur phone no or email address kt profile u tau..

    ReplyDelete
  5. ::welcome to the club tiar..btw x sabar nak tunggu u mekap masa wedding i nanti..huhu::

    ReplyDelete
  6. wow.. welcome to blogspot heheheeh

    ReplyDelete
  7. allthebest yg sememang nya BESTest of Tiar!

    ReplyDelete